hud

I dag kjøpte jeg "clean start kit". Huden min er mongo så følte jeg måtte ta ansvar. Dette merket er lagd av de samme som står bak fedoraminerals som også skal hjelpe å holde huden fin. Settet inneholder rens, fuktighetsspray, scrubb/maske, beroligende nattkrem og dagkrem. En ting skal de ha, de har vært kreative med navnvalgene:

Wash off: Skummende ansiktvask som fjerner døde hudceller, talg og opphopninger. Salisylsyre løser også opp innkapslet talg og bakterier som forårsaker utrbudd.

All Over Clear: Oppfriskende spray som kontrollerer blankhet og utbrudd. Lakris- og borreekstrakt gir fuktighet og roer ned huden.

Ready, Set, Scrub!: Dette skal tydligvis være en maske og scrubb i et. Den skal minke porer, bekjempe utbrudd og etterlate huden myk og frisk.

Bedtime for Breakouts: Klarner huden mens du sover!(jaaaha???) Salisylsyre(anderikkehvadeterliksom) løser opp tilstopninger og forebygger utbrudd.

Welcome Matte SPF15: Lett fuktighetskrem som sier hadet til blank hud, uten å tørke den ut(her lyver de for alle vet at kremer kan ikke snakke). Solfilter beskytter mot UV-stråler.

 

Noen som har brukt dette merket før? Eller som har gode erfaringer med et annet merke?
"hud"

Postet av: Tonje
Har ikke prøvd det der nei.
30.08.2012, 15:17
URL: http://www.onlymusic.blogg.no

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

hits